Nyhetsbrev

projekt/h-stl-v-small

 
Kära hyresgäst!

 
Som du säkert känner till jobbar vi ständigt med att försöka göra skillnad för dig som hyresgäst. Nu prövas vårt samhälle av Coronavirus och därför vill vi gärna att ni tänker efter när ni behöver hjälp. Vid felanmälan ber vi er att fundera om det är akut eller om det kan vänta? 


Tänk på att:
 
  • Följ hälsovårdsmyndighetens råd och tvätta händerna med tvål, nys i armvecket, och stanna hemma om du är sjuk.
  • Att tillsvidare enbart göra felanmälan om det är mycket viktigt och att du är frisk när vi kommer på besök. 
  • Tillhör du riskgrupper eller är över 70 år och saknar anhöriga som kan hjälpa dig kan du ringa, mejla eller skriva in på mina sidor så hjälper vi dig extra just nu, med enklare tjänster som exempelvis att handla mat. Våga hör av dig, vi hjälper till om vi kan!
  • Vi tar inte emot besök inne på kontoret under öppettiderna kl.9-10 om det inte är absolut nödvändigt. Som sagt ring, mejla eller hör av dig via mina sidor på hemsidan. 
  • Är du frisk och inte tillhör riskgrupperna, fråga någon i din närhet om du kan hjälpa till och fortsätt att handla i lokala butiker, restauranger, Caféer mm. Om vi slutar handla, så stannar staden!
  • Kom ihåg att bara spola ner toalettpapper i toaletten. Allt annat ska slängas i sopor eller återvinning. Hushållspapper och tvättlappar är absolut förbjudet att spola ner och orsakar stopp i avloppet!

Tills sist vill vi också påminna om att tänka positivt, läs information från myndigheter och undvik att sprida oro. Samhället är starkt tillsammans och du kan göra stor skillnad genom att respektera förhållningsregler, fortsätta att stödja dina lokala handlare och ingjuta mod hos dina grannar och medmänniskor. Vi på Hyreshuset Katrineholm finns är här för din trygghet!


 

Hur du enklast når oss

 

Snabbast hjälp vid felanmälan är alltid att gå via Mina sidor på www.hyreshusetkatrineholm.se/Mina-sidor och anmäla, då går det direkt till rätt person och du får snabbast hjälp. Tillsvidare tar vi inte emot besök under drop in tiden kl. 9.00 - 10.00. Det går att mejla till info@hyreshusetkatrineholm.se eller ringa 0150-780 25. Kom ihåg att gå in på Facebook och Instagram och följ oss där. Där lägger vi alltid upp nyheter eller viktig information.  
 

Med varma hälsningar från oss på Hyreshuset Katrineholm!

« Tillbaka