Nyhetsbrev

projekt/nyhetsbrev-2

Hyreshusets Nyhetsbrev

Kära hyresgäst!

Välkommen till Hyreshusets nyhetsbrev. Vi är det lokala fastighetsbolaget med stort hjärta för våra hyresgäster och Katrineholm.

Tips och information inför sommaren

Ni får gärna ha blommor på balkongen, men tänkt på att hänga blomlådorna på insidan och vattna försiktigt så dina grannar under slipper ”takdropp”. Sommar är grilltider, men kom ihåg att inte grilla på balkongen då det kan störa och lukta in till din granne.

Den 1 juli införs hårdare regler kring rökning i anslutning till trapphus, lekplatser eller entréer till ex trapphus. Vi kommer att skylta upp kring utemiljöer och informera i trapphustavlorna, vad som gäller.

Oddergatan och Rönngatan blir Kvarteret Viljan

Nu går renoveringar av ute- och innemiljöer vid Oddergatan och Rönngatan mot sitt slut. Vi har därför valt ett nytt namn på området – Kvarteret Viljan. Den 12 september kl.17-19.00 sker invigning och alla Hyreshusets hyresgäster är varmt välkomna. Det blir mat, uppträdanden och tävlingar. Får inte missas helt enkelt!

Norrfotbollen – ett samarbete mellan Hyreshuset och KSK

Varför finns det så lite föreningsverksamhet på Norr frågade vi oss tillsammans med KSK. Därför har vi under maj och juni månad varit med och dragit igång Norrfotbollen. Där barn i åldrarna 8-12 år får testa på att spela fotboll. En jättesuccé, vilket bland annat medfört att KSK för första gången på många år startar ett tjejlag. Fantastiskt kul tycker vi.

Digitalisering för alla

Vi har kommit ganska långt i vår målsättning att digitalisera ärenden som hyresavier, uppsägning, intresseanmälan och hantering av uthyrningsprocessen. Målet med det är också att vi på ett bättre sätt kan fokusera på att ge er som hyresgäster en bättre, snabbare och personligare service. För det är i mötet med er hyresgäster som vi förstår vilka förbättringar som vi kan göra för att bli en ännu bättre hyresvärd. 

Plocka skräp tillsammans

Under parollen #ettskräpomdagen vill vi uppmärksamma onödig nedskräpning i och kring våra fastigheter. Därför genomförde vi en första skräpplockning tillsammans med er hyresgäster vid några av våra innergårdar på Norr den 4 juni. Du kanske var med? Det blir fler evenemang framöver. Ett kul sätt att lyfta frågan kring nedskräpning och vad vi tillsammans kan göra för ett trevligare boende.

Hur du enklast når oss

Snabbast hjälp vid felanmälan är alltid att gå via Mina sidor på www.hyreshusetkatrineholm.se/Mina-sidor och anmäla. Då går det direkt till rätt person och du får snabbast hjälp. Vill du träffa någon är du som vanligt välkommen under drop-in tid mellan kl 9.00 - 10.00. Du är också alltid välkommen att boka in ett besök övrig tid mellan kl 10.00 - 16.00 via info@hyreshusetkatrineholm.se eller ringa 0150-780 25. Kom ihåg att gå in på Facebook och Instagram och följ oss där. Där lägger vi alltid upp nyheter eller viktig information. 

Till sist vill vi passa på att önska alla en riktigt skön sommar!!

« Tillbaka