Nyhetsbrev

projekt/h-stl-v-small

Kära hyresgäst!

Välkommen till Hyreshusets nyhetsbrev.
Vi är det lokala fastighetsbolaget med stort hjärta
för våra hyresgäster och Katrineholm.

Huskurage – föreläsning 5 december
 
Det är snart tre år sedan vi införde Huskurage policy i alla fastigheter. En metod att förhindra våld i nära relationer och att som granne gå från oro till omtanke. Nu har våra vänner på Huskurage skrivit en bok och vi vill därför bjuda in alla hyresgäster till en föreläsning med Peter Rung på Hotell Statt, Storgatan i Katrineholm, den 5 december kl.11.30-13.00. Alla får ett rykande färskt exemplar av Huskurageboken och det bjuds på matigare macka och dryck. Anmälan görs enklast via info@hyreshusetkatrineholm.se . Om du har en vän som också vill med så går det bra så länge någon av er bor i våra fastigheter.
Anmäl intresse

Trygghetssamverkan

Hyreshuset är sedan en tid tillbaka med i Kommunens Trygghetssamverkan. Det övergripande målet är jobba brottsförebyggande och skapa ett bättre och lugnare Katrineholm. Här ingår även Polisen, Räddningstjänst, Socialförvaltning med flera. Upplever du att det är stökigt eller vill påpeka något kan du alltid felanmäla eller ringa oss på jouren. Alternativt ringa polisen direkt vid allvarliga händelser. 

Tips från Thomas!
 

Denna gång är det vår ständigt leende fastighetsskötare Thomas Svensson, som ger oss tips!

Vi går mot kallare tider och elementen går igång. Kom ihåg att ställa bord, soffor eller fåtöljer en bit ifrån elementen så att värmen stiger och fördelas i hela rummet. Kom också ihåg att öppna fönsterbeslagen så att du får cirkulation i hela lägenheten. 

Ljus är trevligt i jultider, men kom ihåg att släcka ljusen. En enkel tumregel är att den som tänder också släcker ljusen.

Har du problem att lufta elementen eller byta batteri på brandvarnaren?
Gå in på hemsidan och anmäl via mina sidor, så kommer jag eller någon av mina kollegor och hjälper till.
Felanmälan

Ett återkommande problem är att det slängs sopor i källarutrymmen. Gå in på Förpackningsinsamling - https://www.ftiab.se/173.html och välj Katrineholms kommun för en förteckning av återvinningstationer. 

Hitta återvinningscentral

Hur du enklast når oss
Snabbast hjälp vid felanmälan är via Mina sidor på www.hyreshusetkatrineholm.se/Mina-sidor. Då går det direkt till rätt person och du får snabbast hjälp. Vill du träffa någon är du som vanligt välkommen under drop-in tid mellan kl 9-10. Du är också välkommen att boka in ett besök övrig tid mellan kl 10-16 via info@hyreshusetkatrineholm.se eller ringa 0150-780 25. Kom ihåg att gå in på Facebook och Instagram och följ oss där. Där lägger vi alltid upp nyheter eller viktig information. 
 
Mina Sidor

Fortsatt trevlig höst önskar vi på Hyreshuset Katrineholm


« Tillbaka