Nyhetsbrev

projekt/nyhetsbrev-1

Hyreshusets Nyhetsbrev 

Kära hyresgäst!

Välkommen till Hyreshusets första nyhetsbrev. Vi är det lokala fastighetsbolaget med stort hjärta för våra hyresgäster och Katrineholm. Framöver kommer vi löpande informera er om saker som vi gör för att ni som hyresgäst ska få en bättre helhetsupplevelse. Att våra medarbetare är nöjda och trygga tror vi bidrar till att du får en bättre kundupplevelse långsiktigt. Därför satsar vi mycket på personalen med olika aktiviteter, utbildning och friskvård för att vi som team alltid ska vara på tårna. Vi tror också på att olika bakgrunder, ålder och kunskap gör oss till ett bättre företag. Här är hela sköna gänget på Hyreshuset Katrineholm.

Kundundersökningen

Vår kundersökning, som gjordes under sommaren 2018, ligger till grund för mycket av vårt framtida arbete. I varje trapphustavla hittar du mer information på åtgärder som kommer att ske i din fastighet eller trappuppgång det närmaste halvåret. Stort tack igen för ert engagemang och bidrag till att förbättra vardagen där ni bor.

KFV mässan 23 mars - Duveholmshallen

Varmt välkommen att besöka oss på KFV UF mässan den 23 mars i Duveholmshallen. Vi finns närvarande i monter 12 (inte D2, som tidigare meddelats) och det är fri entré. Kom och diskutera ditt boende och lär dig mer om hur vi jobbar med socialt engagemang genom Huskurage, Lika Olika metoden samt Miranda kvinno- och tjejjour & Triangelgården i kvarteret Oddergatan/Rönngatan. 

Sommarjobb

Är du ungdom och bor i våra fastigheter, är du välkommen att söka sommarjobb på info@hyreshusetkatrineholm.sesenast 5 april.

Hur du enklast når oss

Snabbast hjälp vid felanmälan är alltid att gå via Mina sidor på www.hyreshusetkatrineholm.se/Mina-sidoroch anmäla. Då går det direkt till rätt person och du får snabbast hjälp. Vill du träffa någon är du som vanligt välkommen under drop-in tid mellan kl 9.00 - 10.00. Du är också alltid välkommen att boka in ett besök övrig tid mellan kl 9.00 - 16.00 via info@hyreshusetkatrineholm.seeller ringa 0150-780 25. Kom ihåg att gå in på Facebook och Instagram och följ oss där. Där lägger vi alltid upp nyheter eller viktig information.  

Till sist vill vi passa på att önska alla en riktigt skön vår! 

« Tillbaka