Nyhetsbrev

projekt/h-stl-v-small

View this email in your browser
Kära hyresgäst!
 
Så börjar året gå mot sitt slut och vi på Hyreshuset summerar 2019 som ett händelserikt och spännande år. En viktig del i att leva upp till vår vision ”Vi skapar boende som gör skillnad” är att ni hyresgäster är så engagerade och ger tips på hur vi kan vässa vår service och vårt erbjudande. Vår modell med att göra skillnad för hyresgäster, medarbetare och för vår hembygd bygger på en övertygelse om att vi gemensamt och tillsammans kan skapa förändring.

Hyresförhandlingen är i skrivande stund inte klara och justering av hyran kommer eventuellt att ske efter nyår, men vi återkommer så fort vi har besked. Nya hyror för garageplats är satt till 525 kr ex moms och 165 kr ex moms för parkeringsplats.

I julbrevet tipsar vi om hur vi får en säker jul och vad man bör göra om någon granne far illa, eller behöver hjälp. Juletider är familjetid, gemenskap och ledighet så ta vara på tiden och kom ihåg att hjälpa andra människor som behöver din omtanke.

Huskurage – föreläsning 5 december

Nästan 80 hyresgäster inklusive personer från närings- och föreningslivet deltog den 5 december i vår lunchföreläsning med Peter Rung från Huskurage. Alla hyresgäster har nu fått ett exemplar av Huskurageboken ”Från oro till omtanke”. Stort tack alla ni som deltog! Kom ihåg att knacka på, ta hjälp eller att ringa polis kan vara livsavgörande om det är oroligt hos en granne!

Miranda Kvinno-& Tjejjouren

Vi fortsätter vårt stöd till Miranda Kvinno- och tjejjouren under 2020. Vi uppmärksammar deras viktiga arbete genom information i trapphusen och har flera gemensamma aktiviteter planerade under nästa år. Tillsammans med Triangelgården i Kvarteret Viljan Nävertorp deltar Miranda också i en mängd olika aktiviteter som exempelvis de mycket uppskattade tjejkvällarna. Du kommer i kontakt med kvinnojouren via jourmiranda.se eller tel 0150-780 44.

Tips från Dala!
 

Denna gång är det vår trevliga fastighetsskötare Anders ”Dala” Svanberg, som ger oss tips!

Julbord och tjocka släkten är på besök. Det blir varmt i lägenheten. Istället för att öppna fönster eller balkongdörren reglerar du värmen med termostaten på elementen på morgonen innan festen. 

Ljus är trevligt i juletider, men kom ihåg att släcka ljusen. En enkel tumregel är att den som tänder också släcker ljusen. Jag rekommenderar att du läser "Skydda ditt hem mot brand" på MSB:s hemsida.

Skydda ditt hem mot brand
Har du problem att lufta elementen eller byta batteri på brandvarnaren?
Gå in på hemsidan och anmäl via mina sidor, så kommer jag eller någon av mina kollegor och hjälper till.
Felanmälan

Hur du enklast når oss
Snabbast hjälp vid felanmälan är via Mina sidor på www.hyreshusetkatrineholm.se/Mina-sidor. Då går det direkt till rätt person och du får snabbast hjälp. Vill du träffa någon är du som vanligt välkommen under drop-in tid mellan kl 9-10. Du är också välkommen att boka in ett besök övrig tid mellan kl 10-16 via info@hyreshusetkatrineholm.se eller ringa 0150-780 25. Kom ihåg att gå in på Facebook och Instagram och följ oss där. Där lägger vi alltid upp nyheter eller viktig information.
Öppettider över jul- och nyårshelgerna är som vanligt kl.9-10.00 röd eller helgfria dagar.

 
Mina Sidor

Till sist vill vi önska en riktigt God Jul och Gott nytt år från oss på Hyreshuset Katrineholm!

« Tillbaka