Om Hyreshuset

Vi skapar boende som gör skillnad

Vår affärsidé

Att utveckla och förädla våra fastigheter kontinuerligt ser vi som en självklarhet. Vårt mål är att erbjuda fräscha lägenheter med bra standard och trivsamma gårdar där du som hyresgäst kan trivas och känna trygghet. 

Vi vill också som en lokal aktör vara med och verka för Katrineholms utveckling och framtid. En del av detta är att vara med och stödja sport, kultur, mångfald och integration i Katrineholm.

Våra fastighetsbolag

Hyreshuset är samlingsnamnet för våra fastighetsbolag som alla är verksamma i Katrineholm. Det är Ydewalls Affärsbyrå AB, Olivgården Fastighets AB, Incola Fastigheter AB, Hyreshuset Katrineholm AB och YSAB.

Tillsammans äger och förvaltar vi 1059 lägenheter och 67 lokaler. När du söker lägenhet eller lokal är du varmt välkommen att höra av dig till oss

Ydewalls Affärsbyrå AB är det äldsta av våra fastighetsbolag och har funnits i Katrineholm sedan 1971. Vi har en blandning av hyresrätter och affärslokaler främst i Centrum och på Norr.

Olivgården Fastighets AB startades 1995 genom ett förvärv av fastigheter i området Norr i Katrineholm. Vår verksamhet är en blandning uthyrning av lägenheter och lokaler.

Incola Fastigheter AB är fastighetsbolaget som startade våren 2013 då vi förvärvade fastigheter i västra delen av Katrineholm kring Nyhemsskolan.

YSAB Fastighetsförvaltning är bolaget med våra duktiga fastighetsskötare. De jobbar i de olika bolagens alla fastigheter.

Vi skapar boende som gör skillnad