HYRESHUSET SÖKER KUNDTJÄNSTMEDARBETARE

Välkommen att skicka in din ansökan

Vi söker en medarbetare till vår kundtjänst

Är du social, driven och gillar kundkontakt så är du rätt person att söka.

Hyreshuset är ett privatägt fastighetsbolag som funnits i Katrineholm sedan 1972. Vi äger och förvaltar främst hyreslägenheter men vi har också en mindre del lokaler och butiker. Vår vision är ”Vi skapar boende som gör skillnad” och företagets värdeord är Mod, Hållbarhet och Omtanke. Vi har stort hjärta för Katrineholm och vi lägger mycket fokus på att bidra till ett bättre samhälle.

Tjänsten innebär ansvar för kundkontakten och för att bistå med enklare bokföring, såsom att hantera leverantörsfakturor och viss fakturering. Vi söker dig som kan formulera dig i text då tjänsten kan innebära att skriva informationsbrev och annat kommunikationsmaterial. Du kommer blir företagets spindel i nätet och är den person som hyresgäster, hantverkare och övriga intressenter får en första kontakt med. Du ansvarar för och hanterar bland annat

: • felanmälningar från hyresgäster

• mötesbokningar

• besiktningsbokningar

• klagomål

• parkeringsfrågor

• nyckelhantering

Du har en god förmåga att prioritera mellan kundärenden och har alltid kundnöjdhet i fokus. Du är trygg som person och kan ta beslut utifrån underlag. Du är noggrann, social och driven och gillar att jobba mot högt uppsatta mål. I och med att du är vår länk mellan medarbetare och kunder är du skicklig på att bygga relationer och inger ett förtroende. Du kan på ett bra sätt även kommunicera beslut, även sådana som inte är det kunden skulle önska.

Erfarenhet från fastighetsbranschen är meriterande men inte ett krav. Vi kommer i vår urvalsprocess lägga stor vikt vid personliga egenskaper och huruvida vi tror du är rätt person för tjänsten. Om du vill bli en del av Hyreshuset och du tror ovanstående tjänst skulle passa dig. Skicka din ansökan till jobb@hyreshusetkatrineholm.se senast 2020-06-08. Om du har frågor kring tjänsten kontakta Emma Cosmo på 0732-363761. Hoppas vi ses!

« Tillbaka