Om Hyreshuset

Vår affärsidé

Att utveckla och förädla våra fastigheter kontinuerligt ser vi som en självklarhet. Vårt mål är att erbjuda fräscha lägenheter med bra standard och trivsamma gårdar med gröna ytor där du som hyresgäst kan trivas och känna trygghet.
Vi vill också som en lokal aktör vara med och verka för Katrineholms utveckling och framtid. En del av detta är att vara med och stödja både sport och kultur i Katrineholm.

 

Våra fastighetsbolag

Hyreshuset är det samlingsnamn som vi har för våra fastighetsbolag som alla är verksamma i Katrineholm. Det är Ydewalls Affärsbyrå AB, Olivgården Fastighets AB, Incola Fastigheter AB, Hyreshuet Katrineholm AB och YSAB. Tillsammans äger och förvaltar vi 1059 lägenheter och 67 lokaler. När du söker lägenhet eller lokal är du varmt välkommen att höra av dig till oss


 

Ydewalls Affärsbyrå AB är ett lokalt familjeföretag inom fastighetsbranschen som funnits i Katrineholm sedan 1971. Vår verksamhet är uthyrning och förvaltning av lägenheter och affärslokaler i egna fastigheter i Katrineholm. Med åren har vi utvecklat verksamheten och nu förvaltar vi även hyreshus åt andra fastighetsägare. Vi har i flera fall hand om både den tekniska och den ekonomiska förvaltningen.


Olivgården Fastighets AB är ett lokalt fastighetsbolag som startade 1995 genom att vi förvärvade ett antal fastigheter i området Norr i Katrineholm. Vår verksamhet är uthyrning av lägenheter och lokaler och vi är måna om att våra hyresgäster ska trivas hos oss.


Incola Fastigheter AB är ett lokalt fastighetsbolag som startade våren 2013. Även om bolaget är nystartat så finns det mångårig erfarenhet från fastighetsbranschen i bolaget. Vi som driver Incola är sen tidigare involverade i bolagen Olivgården och Ydewalls och har därmed ett nära samarbete med dessa bolag.Vi har vårt kontor på norr på Tingshusgatan 6 tillsammans med Olivgården och Ydewalls. Vi har döpt vårt kontorshus till Hyres-huset i Katrineholm. En nyhet är att vi från oktober 2013 har öppnat ett kontor på Rönngatan 7 A i Nyhemsområdet som i första hand server boende på Oddergatan och Rönngatan.


Hyreshuset Katrineholm AB är ett lokalt fastighetsbolag som vi förvärvade i oktober 2016.


YSAB Fastighetsförvaltning är bolaget med våra duktiga fastighetsskötare. De jobbar i de olika bolagens alla fastigheter.