Välkommen till HyresHuset Katrineholm!

Det är med stolthet jag hälsar dig välkommen till vår hemsida. Här kan du läsa om oss och våra företag som ingår i HyresHuset. På hemsidan kan du också bl.a. göra felanmälan och söka lägenhet. December 2015 var en händelserik månad - vi fick en ny gemensam hemsida för alla företagen och vi installerade ett helt nytt datasystem som bl. a möjliggör att våra hyresgäster har tillgång till ”Mina sidor”. Vi finns även på Facebook och Instagram där du kan följa vad som händer hos oss.

I HyresHuset Katrineholm ingår det ett antal olika fastighetsbolag. Det äldsta bolaget är Ydewalls Affärsbyrå AB som har varit verksamt i Katrineholm sedan 1972. Sedan dess har vi utökat med flera bolag och många hyresfastigheter. Idag äger och förvaltar vi 1.056 lägenheter samt ett antal affärslokaler. 

Vi är lokalt förankrade och vi brinner för att Katrineholm ska vara en bra plats att leva och bo i. Vår verksamhet genomsyras av att värna om staden. Därför är det viktigt för oss att vara med som sponsor inom sport, kultur och olika evenemang. Jag känner stolthet över vår fina stad och jag önskar att vi alla hjälps åt att gynna de som satsar här. Vi har t.ex. ett antal lokalhyresgäster som driver butiker och jag tycker det är viktigt att vi stödjer våra lokala handlare och företag. Det vill jag också gärna uppmana dig att göra.

Vi som jobbar i företaget bor och verkar i Katrineholm. Jag tycker att vi är ett bra team både på kontoret och ute i våra fastigheter. Vi vill vara den lokala fastighetsförvaltaren där du kan känna igen oss som jobbar på HyresHuset och du kan vara säker på att vi jobbar för att du ska trivas. Att du kan känna trygghet och trivsel i ditt boende är viktigt för oss. Så tveka inte att höra av dig via mail, mina sidor eller telefon om du har några förbättringsförslag. Givetvis blir vi också glada om du talar om när det fungerar bra.

Susanne Staf