Till mina sidor
Bli en av oss2022-09-28T15:18:58+02:00

Bli en av oss

LEDIGA TJÄNSTER

Just nu har vi inga lediga tjänster.

Ett team som gör skillnad

Vi som jobbar på Hyreshuset har ett starkt engagemang för våra kunder och stadens utveckling. Vår vision är att ”Skapa boende som gör skillnad”. Skillnad för våra hyresgäster, för våra medarbetare och för vår hembygd Katrineholm. Därför har vi egna fastighetsskötare och bovärdar som ger hyresgästen en bättre service. Genom socialt engagemang och sponsring av lokala föreningar och aktörer för en lugnt och tryggt Katrineholm.

Våra värderingar kan sammanfattas i Mod, Omtanke och Hållbarhet. Vi tror mycket på att vi tillsammans med kunder, partners, medarbetare och katrineholmare har ett gemensamt ansvar för vår egen utveckling och framtid. Därför måste vi visa mod, omtanke och jobba hållbart utifrån miljö, ekonomi och medarbetare.

Hos oss på Hyreshuset blir du en del av ett familjeföretag med stort hjärta för Katrineholm. Vi vill att du som medarbetare får möjlighet att göra skillnad på riktigt. Vi strävar ständigt efter en öppen kultur med gemenskap och samarbete. Vi genomför också regelbundet medarbetar- samt hyresgästundersökningar för att bli ännu bättre.

Hos oss måste du både vara en teamspelare och ta egna initiativ. Vi jobbar aktivt för att ta vara på våra medarbetares vilja att utvecklas i sina roller. Det innebär att du får frihet under ansvar i en miljö som präglas av en skön gemenskap och engagemang för att tillsammans skapa ett fastighetsbolag som gör skillnad!

Om Hyreshuset

Hyreshuset Katrineholm är samlingsnamnet för våra fastighetsbolag som alla är verksamma i Katrineholm. Vår vision är “Vi skapar boende som gör skillnad”. I 50-år har vi varit verksamma i Katrineholm och tillsammans äger och förvaltar vi drygt 1000 lägenheter och 90 lokaler. Under 2022 är det 50 år sedan Hyreshuset skapades. Vi har under åren utvecklats till ett modernt, innovativt och hållbart fastighetsbolag med stort hjärta för Katrineholm. När du söker lägenhet eller lokal är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Läs mer

Vi skapar boende som gör skillnad

Vi finns här för dig.
Telefon: 0150-780 25 |  info@hyreshusetkatrineholm.se

Lia Karlsson

2023-12-11T16:17:23+02:00Bovärd| lia@hyreshusetkatrineholm.se|

Annelie Österberg

2023-11-20T11:38:02+02:00Redovisningsansvarig & HR| annelie@hyreshusetkatrineholm.se|

Elin Moström

2023-11-20T11:36:22+02:00Kundservice | elin.mostrom@hyreshusetkatrineholm.se|

Till alla medarbetare
Till toppen